Faten är rikt garnerade och mycket dekorativa. Lån av uppläggningsfat och skålar ingår i priserna.
Minimum 10 personer

Buffé nr1: ”PARTY”

Räkcanapée med saffransmajonnäs, stenbitsrom
Kycklingklubba
Quiche Lorraine (ost/skink paj) *
Tomatsallad med lök, oliver och vinägrett
Dippgrönsaker i stavar
Nachoschips
DIPSÅSER:
Guacomole (avokado)
Hot salsa (het tomatssås)
Partybröd (brytbröd) och smör
150:-/person

* Värmes om så önskas i ugn, men går utmärkt att äta kall

Buffé nr 2: ”ITALIENSK”

Pastrami (Italiensk kryddig rostbiff)
Pastasallad
Salami med sparris
Lufttorkad skinka rullad på selleristav
Örtmarinerade oliver – soltorkade tomater – vitlöksklyftor
Italiensk tomatsallad med – basilika – lök- mozzarellaost
Melon och druvor
Grissinipinnar och kex
1 sorts dessertost
Vitlöksbröd *
175:-/person

* Värmes i ugnen

Buffé nr 3: ”CLASSIC”

Skaldjurssallad med Rhode Islandsås
Kall rökt lax med pepparrotsgrädde
Rostbiff med potatissallad alt Fransk potatissallad och pickles
Fruktfat
1 sort dessertost
Rosenbröd och smör
180:-/person

Buffé nr 4: ”LYX”

Gravad lax med hovmästarsås
Skaldjurspaté med sauce verte
Ägghalva med stenbitsrom
Rökt kalkonbröst
Rostbiff med pickles
Potatissallad alt. Fransk potatissallad
Grönsallad med dressing
Ostbricka med tre sorters ost
Kex – druvor – paprika- oliver – rädisor
Bröd och smör
199:-/person