En pärla nära Sollefteå

God kväll bloggen!

Vi har snart arbetat oss igenom halva februari och man kan höra hur det börjar viskas om semesterplanering på arbetsplatserna, folk är redan ute och planerar vilka veckor de vill vara lediga och cheferna kommer snart få fullt upp med att göra alla nöjda. På våran arbetsplats kom vi idag på lunchen in på just detta ämnet men vi skiftade snabbt fokus och började prata om ställen där vi hade varit och kunde rekommendera. Mitt ställe som jag alltid rekommenderar är en restaurang i närheten av Sollefteå. Eftersom jag är från Norrland så vet jag att där uppe är den svenska sommaren som bäst, ljusa kvällar och skön temperatur. Den restaurang som jag rekommenderade heter Skutskepparn och ligger längs Höga kusten, Norrlands svar på Franska Rivieran. Jag kan inte låta bli att dela med mig av denna restaurang till er också. För den som vill ha en fantastisk miljö med höga fjäll och nära till havet så är det en liten bit från Sollefteå ni ska åka, harmonin på det här stället är helt fantastiskt. Utöver omgivning så serveras det dessutom riktig bra mat med lokala råvaror, det här är mitt smultronställe vänner. När jag var liten så spenderade vi alla våra somrar i Sollefteå längs Höga kusten och vid midsommar brukade vi beställa catering från Skutskepparn. Min familj var alltid de som höll stora tillställningar på sommarn och vi använde oss allt som oftast av deras catering, då visste vi att det var hög kvalité på maten och personalen. Så om jag har någon läsare som hade planerat att spendera sin semester längs vår vackra kust uppe i norr så måste jag att ni har gjort ett bra val. Jag rekommenderar starkt att alla borde prova det någon gång och glöm inte att i så fall besöka Skutskepparn!