Ett oväntat restaurangbesök

Hallå hallå!

Vilken dag det har varit, vädret har inte varit på min sida idag och det kostade mig min matlåda med tacos i så istället fick det bli ett besök på en restaurang. Jag anlände till jobbet i Haninge tidigt för att kunna komma hem i hyfsad tid. När jag klev ur bilen så ställde jag som vanligt matlådan uppe på taket för att kunna ta ut min väska, så gör jag alltid och det har fungerat fläckfritt fram tills idag. Det var så blåsigt så att när jag böjde mig ner för att hämta väskan så hörde jag en duns jämte mig och där låg min tacos på asfalten. Inte alls vad jag hade planerat och verkligen inte vad jag ville, räckte det inte med att det var måndag?

Som tur var så hade jag en plastlåda med mig den här gången och inte den vanliga glaslådan, så jag slapp sopa upp något glas. Däremot så var jag utan mat när det väl var dags för lunch. Därför fick det bli ett besök på restaurang Food fusion som idag serverade pyttipanna, en riktig klassiker. Jag var inställd på tacos men pyttipanna fick helt enkelt duga den här gången. Det är på tisdagar som jag brukar ta min lunch på restaurang och det är väldigt taktiskt eftersom jag inte alls tycker om att laga mat när jag kommer hem på måndagar. Nu funderar jag på om det blir två restaurangbesök denna veckan eller om jag kan lyckas samla ihop lite energi för att klara av att laga lite mat, det får bli något väldigt lättlagat i så fall.

Jag är lagom trött på det här vädret som vi har haft i snart en vecka med vindar som är stormliknande, det är dags för lite solsken och varmare temperaturer nu tycker jag.