Fikabullar från ett café i Bjuv

Hej på er i det fina vårvädret!

Idag tog jag med min lilla mormor på en promenad genom Bjuv. Här finns ju inte så mycket att göra, men hon hade lite torrt bröd så vi tog med och matade änderna vid dammen i parken. På vägen till mormor så stannade jag till vid ett mysigt café och köpte med mig nybakade bullar till oss och hemma hade jag förberett en termos med varm choklad. Även om vårsolen värmer kinderna så är det ju inte så jättevarmt så jag tog med varm dryck och en stor varm filt som vi kunde vira in oss i.

Att sitta på ett café kan ju också vara mysigt men vi föredrar ofta att sitta utomhus när det går. Dels kan det ibland vara lite stimmigt på ett café och om många sitter och pratar så kan mormor ha svårt att höra. Sen så sitter hon ju ändå inomhus så mycket så det är skönt och värdefullt för henne att komma ut i friska luften. Min mormor är både född och uppvuxen här i Bjuv och jag bodde här när jag var liten.

Nu har jag flyttat en bit här ifrån för att jag trivs när det är lite större och finns lite mer människor och utbud av aktiviteter, men jag åker hit och hälsar på så ofta jag kan. Om det är en vecka som jag inte hinner åka hit och hälsa på så ringer jag alltid och pratar en stund i alla fall en gång i veckan. Man tar liksom inte tiden för given utan är glad för varje dag och tillfälle man får med mormor. Jag vet ju att hon uppskattar det så mycket också och då känns det ju extra bra i hjärtat.

?Hoppas ni alla har en riktigt fin dag och ta hand om er!