Inleder helgen på ett café

Hej bloggen! Jag har egentligen ingenting som hindrar mig från att gå på helg nu, men jag ville hinna med ett inlägg innan det är dags att bege sig ut på gatorna i Luleå. Det blir nog en runda på stan för att kika i lite butiker och det första jag ska göra när jag kommer ut från jobbet är att gå raka vägen till ett café. Jag är så kaffesugen så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det var nära att jag tog mig en kopp här innan men så tänkte jag att det är betydligt godare om jag glider in på ett café och tar en latte. Sen är det ändå fredag med så då tycker jag man kan unna sig en riktigt god kopp. Idag blir det mest att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag är lite sugen på att käka chark så det kanske blir lite italienska delikatesser som jag köper med mig hem sen. Det är faktiskt någonting man borde äta mer av. En charkbricka fylld med delikatesser är riktigt smarrigt och just de italienska godsakerna är det bästa av allt. Jag är en stor beundrare av det italienska köket, allt från deras pizza till charken. Delikatesser är helt enkelt som bäst när de kommer från Italien. Av alla godsaker som serveras i det italienska köket så måste jag säga att parmaskinkan är den klara favoriten. Det kan tyckas vara ett tråkigt svar men det är så fruktansvärt gott och man kan använda det till så mycket. Sen är det klart att mozzarella är något som också sticker ut ur mängden. Det finns mycket gott helt enkelt och nu får jag nog sluta skriva för det börjar vattnas i munnen. Dags att stämpla ut och gå till ett café, ha det fint!