Kvalitetstid på ett café

Tjabba bloggen!

Nu har jag tagit resten av dagen ledigt och sitter just nu på ett café i utkanten av Båstad med min mormor för att fira in helgen. Min mormor älskar att gå på café och det händer några gånger i månaden att jag hakar på för att göra henne lite sällskap. Hon är verkligen en förebild för mig och jag har en relation väldigt bra med henne, trots att hon är pensionär så är hon väldigt pigg och hänger med i svängarna när det gäller trender och digitalisering. Häromdagen visade hon mamma hur man uppdaterade telefonen och la in så att hon kunde få e-post till mobilen istället för datorn, det är inte allas mormor som kan det.

Det är inte bara för att fira arbetsveckans slut som vi sitter här på ett café utan vi håller även på att planera mammas födelsedag. Hon fyller jämt så vi ville göra något speciellt den här gången, jag säger inte hur gammal hon blir för som ni alla vet så pratar man aldrig om en kvinnas ålder. Förra gången hon fyllde jämt så ordnade vi en tillställning i en lokal här i Båstad men nu är vi inne på att ta henne utanför landets gränser. Vi är inne på lite olika alternativ och det står just nu mellan en solsemester fylld med bad och exotisk mat eller så blir det en weekendresa till någon storstad för att få uppleva lite storstadspuls med trevliga aktiviteter. Jag håller helt klar på weekendresa eftersom att det finns så mycket att erbjuda i storstäderna, bra shopping, shower, mysiga caféer och restauranger. Mamma älskar musikaler och det är någonting som jag också hade velat uppleva, det ska vara fantastiska musikaler i både London och i New York. Vi får helt enkelt se vad det blir, men nu ska jag fortsätta umgås med mormor här på caféet i Båstad.