Restaurang Karolinen står för lunchen

Godmorgon!

Välkomna till bloggen denna härliga onsdagsmorgon, idag är ingen vanlig dag för det är så att Restaurang Karolinen serverar raggmunk. Klockan 12 går bilen från Vadstena mot Restaurang Karolinen och jag har väntat på den här lunchen ända sedan i måndags när fick syn på restaurangens lunchmeny. För mig finns det inget som slår husmanskost men jag är alldeles för dålig för att lyckas med det själv, det krävs något extra för att leverera husman. Restaurang Karolinen har det där lilla extra när det kommer till deras husman och framförallt när det kommer till deras raggmunk med lingon och stekt fläsk. Klockan är bara åtta och det börjar redan vattnas i munnen, det kommer bli en väldigt lång förmiddag här på kontoret i Motala.

Mina förhoppningar är att det snart ska hända lite grejer här, jag har en del möten inplanerade men det är först om en timme så jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Nu sitter jag med en kopp mellanrostat kaffe och skriver ett blogginlägg, men jag vet inte riktigt om chefen skulle bli jättenöjd ifall han kom in till mitt skrivbord. Jag har en plan om att städa i ordning kopieringsrummet för att få tiden att springa iväg lite eller kanske åker jag och köper till fika på något café här i Vadstena, då blir åtminstone chefen glad.

Eftermiddagen kommer bara rinna iväg, jag har möte på möte med en rad olika kunder och jag befarar att det kan bli väldigt sent. Mitt sista möte börjar halv fyra och det är med en av våra största kunder så jag vet inte riktigt hur min assistent har tänkt där, för det kommer ta betydligt mer än bara en och en halv timme. Så länge jag får äta raggmunk på Restaurang Karolinen så kan jag jobba över hur länge som helst, det är den känslan jag har just nu iallafall.