En trevlig restaurang

Hej där mina vänner över landet!

Jag har idag besökt en restaurang i närheten av Hudiksvall med en familjär och trevlig känsla. Nu har det gått fyra veckor uppe på vägarna och jag har nu rest 100 mil genom vårat avlånga land och ni har fått tips och råd om en hel del ställen som är värda att besöka. Det har varit allt från badhus till golfbanor, men nu har det återigen blivit dags att skriva om en restaurang. Det finns så många olika matställen i vårat land som vi inte vet om och ni anar inte hur mycket god mat det bjuds på. Under två år så sparade jag ihop pengar för att kunna uppleva så mycket som möjligt och ta del av allt från lyxiga måltider till fallskärmshoppning för att kunna ge er så mycket råd som möjligt. Mitt mål med denna resan var att vi inte behöver åka till ett annat land för att få upplevelser som är oförglömliga.

Åter till mitt besök på en härlig restaurang. Jag lämnade Hudiksvall för att ge mig ut på vägarna igen och stannade till vid Hembygdsgården för att ta en matbit. De flesta av er vet ungefär hur en hembygdsgård ser ut, det tar en tillbaka till den gamla goda tiden. Precis så var det när jag satte min fot på Hembygdsgårdens restaurang, det var den här känslan jag ville ha åt när jag började närma mig Hudiksvall och de norra delarna av Sverige. Personalen var vänlig och det var en väldigt harmonisk stämning i hela huset. Det var inte några märkvärdiga rätter men det märktes att kocken verkligen hade lagt ner sin tid på maten för det var definitivt en smakupplevelse.

Med lite mat i magen har det nu blivit dags för mig att resa ännu högre upp och jag kan ge en liten ledtråd på vad som kommer härnäst. Det kommer bli fruktansvärt kallt och blött.